Adiu miladiu

Un duò a l’energia exaltanta, embriagadoira, per un moment de complicitat musicala e scenica incomparabla. 

Lor estil unic es auèi reconegut de totes. Quand l’eficacitat, la finesa e la virtuositat de Cyrille, s’aliga a la votz unica de Guillaume, sas flabutas vagabondas, son autoderision, aquò dòna un (...)

(...) coctèl detonant !

La musica es rodada, de còps sensuala e cargada d’emocions, de còps somesa a l’explosion, a la folia. Lo repertòri es mièg tradicional, mièg composicions, mas entierament ancorat dins un teritòri occitan obèrt a la modernitat, a la Mediterranèa, e mai sul monde entièr…

Dempuèi catòrze ans, Cyrille Brotto e Guillaume Lopez escuman los parquets de las scènas localas, nacionalas e internacionalas. Creat en 2002, lo duò dona un visatge novèl al bal trad, los dançaires son transportats e ne vòlon mai !

 

Le Bal Brotto Lopez, Adiu Miladiu !, 

CAMOM, L’Autre distribution.

Écrire commentaire

Commentaires : 0