Legit – Daus vistons dins la nuech

Comença per aquela tampa de Muriel Selleron, un agach jaune e un títol enigmatic.
Per çò qu’es del contengut, me sembla que pòdi pas començar d’un autre biais que de dire qu’avèm pas sovent l’escasença de legir libres de tala qualitat.

Per la lenga pensi, encara que me vòli pas tròp avançar sus la question ; per la pluma, aquò ne som segur. Es la marca d’un autor vertadièr que la capacitat de bastir, dins cada novèla (le libre ne compta una dotzena) un monde petit e viu, una atmosfèra pro fòrta per emportar le lector.


I a quicòm de gotic e de victorian dins l’ambient dels tèxtes, e d’un autre biais, èm vertadièrament aicí, en Lemosin. Un viatge entre dos tempses, entre le monde dels òmes, lo de las bèstias e lo dels esperits...

Daus vistons dins la nuech, Joan-Peire Lacomba, letras d’òc ;
15 x 21cm, 184 paginas, 20 €
ISBN : 978-2-916718-66-8


–Aldric HAGÈGE–

Écrire commentaire

Commentaires : 0