Lo CIRDÒC vos convida

Lo CIRDÒC e l'IEO-Federau vos convidan /

Le CIRDÒC et l'IEO Fédéral vous invitent


a la presentacion de l'obratge "Lo Teatre de la pastorèla" d'Adrien Vezinhet (IEO edicions)

en preséncia d'André Vezinhet e de sa familha


Lundi 2 Mars 2015, 18h

Au CIRDÒC-Mediatèca occitana, Béziers

Lo diluns 2 de març de 2015 a 18o, dins l'encastre d'una serada co-organizada amb l'IEO-Federau, lo CIRDÒC vos convida a la presentacion del Teatre de la Pastorèla, una edicion complèta de las òbras teatralas d'Adrien Vezinhet publicada en 2014 per IEO edicions. Una serada en preséncia de son filh, André Vezinhet, e de sa familha.


Le lundi 2 mars 2015 à 18h, dans le cadre d'une soirée co-organisée avec l'IEO-Federau, le CIRDÒC vous convie à la présentation de Lo Teatre de la Pastorèla, une édition complète des œuvres théâtrales d'Adrien Vezinhet publiée en 2014 par IEO edicions. Une soirée en présence de son fils, André Vezinhet, et de sa famille.


Rencontre suivie d'un verre de l'amitié. Entrée libre. 


Inscripcions / Inscriptions : secretariat@cirdoc.fr o al 04 67 11 85 10


Descobrir e comandar l'obratge / Découvrir et commander l'ouvrage : aquí


Ne saber mai sus Adrien Vezinhet / En savoir plus sur Adrien Vezinhet   : aquí